Mentoren Gezocht!

Wat hebben we jullie gemist! Op onze vaste derde zaterdag van de maand in de bibliotheek in het Eemhuis is het al sinds het begin van de eerste lockdown erg stil. Scratchen jullie thuis nog wel eens, of is het vooral gamen geworden? Misschien vind je deze online lessen leuk:

https://coderdojo.nl/online-les/

We willen de Coderdojo-middagen graag weer gaan opstarten, en weer een plek bieden voor kids in Amersfoort om onderzoekend en spelenderwijs met technologie bezig te zijn. De verwachting is dat dit nog wel even digitaal zal moeten, maar dat we hopelijk in de loop van 2021 weer op een veilige manier fysiek bij elkaar kunnen komen. Maar, daar hebben we wel hulp bij nodig! Een aantal van de vaste gezichten op de zaterdagmiddag hebben aangegeven te stoppen. We zoeken dus versterking!

Als mentor organiseer je regelmatig een bijeenkomst. Je hoeft niet perse een technische achtergrond te hebben, maar affiniteit is wel handig. Wat we zoal de afgelopen jaren gedaan hebben kun je in onze blogs lezen: http://www.coderdojo-amersfoort.nl/blog/ Je kunt altijd een keertje vrijblijvend meedoen om te kijken of het wat voor je is.

Naast mentoren zoeken we ook bestuursleden. Mocht je ideeën hebben over het ontwikkelen van de Stichting, of het gewoon een goed idee vinden dat kids creatief te leren creëren met technologie, laat het ons weten!
Heb je interesse, en wat tijd over? Stuur ons even een berichtje aan: secretaris@coderdojo-amersfoort.nl. We nemen vervolgens contact met je op!

Meer info? Zie:
https://coderdojo.nl/meehelpen/mentor-worden/
https://coderdojo.nl/informatie/over-coderdojo/

Hartelijke groet,
De mentoren van Coderdojo Amersfoort

Posted on by Martin in Uncategorized

Comments are closed.